Fenntarthatóság

Társaságunk a környezeti fenntarthatóság kérdését kiemelt jelentőségűnek tekinti mind a vállalkozás, mind az itt dolgozó magánszemélyek tekintetében. Ezért tevékenységeink végzése, üzemünk működése során a tőlünk telhető legteljesebb mértékben figyelembe vesszük a környezeti fenntarthatósági szempontok érvényesülését.

Már üzemünk kialakítása is úgy történt, hogy az épület több zöldenergiás megoldással rendelkezik. A tetőszerkezeten napelem rendszer került elhelyezésre, az épület fűtését pedig részben hőszivattyús rendszer, valamint rendkívül kedvező fűtési teljesítményt biztosító melegvizes sugárzó ernyők biztosítják. A beépített nyílászárók és a határoló szerkezetek jóval az előírások feletti hőtechnikai értékekkel bírnak.

A bevezetett vállalatirányítási rendszerünk (ERP), valamint Ipar 4.0 rendszerünk lehetővé teszi, hogy üzemünket minimális papírfelhasználás mellett működtessük. Célunk a papírmentes irodai megoldások minél teljesebb körű alkalmazása.

A csomagolóanyagok és hulladékok kezelésével kapcsolatban a törvényi előírásokat mindenben teljesítő eljárásokat alkalmazunk. A hulladékokat szelektíven gyűjtjük, és gondoskodunk azok előírásszerű kezeléséről és elhelyezéséről, valamint eleget teszünk az előírások szerinti bevallási és díjfizetési kötelezettségeinknek. Mindenkor törekszünk a minél gazdaságosabb anyagfelhasználás megvalósítására, valamint a logisztikai eljárásaink optimalizálására.

A környezeti fenntarthatóság mellett célunk az egészséges és biztonságos környezet biztosítása dolgozóink és vendégeink számára egyaránt. Ez vonatkozik nemcsak a fizikailag tiszta, hanem a mentális szempontok szerint is egészséges munkakörnyezet megteremtésére is.

Hisszük, hogy a fenti szempontok figyelembevétele nemcsak semleges a gazdasági céljaink elérése érdekében, hanem kiemelkedően támogatni is képes azt.